Minden szerdán és szombaton, 8-12

Fermentált biozöldség

Hagyományos eljárással és hosszú erjesztési idővel, hőkezelés nélkül készült (nyers) fermentált biozöldség. Természetes, egészséges probiotikum.

A fermentált zöldségeket kellemesen savanykás, enyhén sós íz jellemzi, és sokkal intenzívebb, gazdagabb ízviláguk van, mint a bolti ecetes-cukros savanyúságoknak. Hasonlóak a mindenki által ismert savanyú káposztához, mely az ősi, tradicionális módszerrel elkészítve szintén fermentált zöldségnek minősül. A fermentálás természetes ételkészítési eljárás (tejsavas erjesztésnek is hívják, de nincs köze a tejhez), melyet évezredek óta alkalmaz az emberiség.

Savanyúságként, köretként, vagy akár csemegeként, önállóan is fogyasztható. Mint minden fermentált étel, ez is előemésztett ételnek minősül, így a szervezet számára könnyebben emészthető. A legtöbb diétába és étrendbe gond nélkül beilleszthető. Cukorbetegek is fogyaszthatják.

Még több információ a bio fermentált zöldségekről.

4 találat

Fermentált (erjesztett) cékla

600 Ft1 200 Ft

Hagyományos eljárással és hosszú erjesztési idővel készült bio fermentált cékla.

Ismerkedjen meg írásomban a fermentálási eljárással és a fermentált zöldségek jótékony hatásaival.

Fermentált (erjesztett) sárgarépa

600 Ft1 200 Ft

Hagyományos eljárással és hosszú erjesztési idővel készült bio fermentált sárgarépa.

Ismerkedjen meg írásomban a fermentálási eljárással és a fermentált zöldségek jótékony hatásaival.

Fermentált (erjesztett) savanyú káposzta

600 Ft

Hagyományos eljárással és hosszú erjesztési idővel készült bio fermentált savanyú káposzta.

Ismerkedjen meg írásomban a fermentálási eljárással és a fermentált zöldségek jótékony hatásaival.

Fermentált (erjesztett) tarlórépa

600 Ft1 200 Ft

Hagyományos eljárással és hosszú erjesztési idővel készült bio fermentált tarlórépa.

Ismerkedjen meg írásomban a fermentálási eljárással és a fermentált zöldségek jótékony hatásaival.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping