Minden szerdán és szombaton, 8-12

Zöldség

17–20 / 20 találat

Tölteni való paprika

A csemegepaprika a magyar gasztronómia egyik alapvető zöldség­e. Fogyasztjuk nyersen, főzve, spe­ciális magyar ételek (pl. lecsó, töltött paprika) alapanyagaként, de feldolgozva (pl. savanyítva) önmagában vagy egyéb zöld­ségfélékkel (káposzta, hagyma stb.) vegyesen is. Nyersen csak 1–2 hétig tartható el.

Vöröshagyma

A vöröshagyma ősrégi konyhai fűszer, amely a főtt és sült ételeink legkedveltebb ízesítője. Gyógyhatású szerként bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztésre, megfázásos tünetek, és köhögés enyhítésére, illetve vércukor csökkentésére is használják.

Zöldbab

Értékelés: 4.00 / 5
(Based on 3 reviews)

Green beans provide us with important amounts of colorful pigments like carotenoids. The presence of these carotenoids in green beans is comparable to their presence in other carotenoid-rich vegetables like carrots and tomatoes.

Zöldhagyma

A zöldhagyma vagy újhagyma fiatal, halványított vöröshagyma. A már majdnem teljesen kifejlődött növény köré földet raknak, így a további növekedés folyamán a föld alatti rész fehér színűvé válik. Így magasabb élvezeti érték érhető el, mert a halványítással a nagyobb fehér rész elérése a cél.

Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping