Termékkategóriák
- Búzaliszt 1
- Fermentált biozöldség 5
- Gyümölcs 1
- Gyümölcslé 1
- Zöldség 20
Termékek
- Kovászos uborka (Bio fermentált uborka) 800 Ft
- Savanyú káposzta (Bio fermentált káposzta) 1 300 Ft
- Fermentált (erjesztett) cékla 2 400 Ft
- Fermentált (erjesztett) tarlórépa 2 400 Ft
- Fermentált (erjesztett) sárgarépa 2 400 Ft
Zöldbab
Green beans provide us with important amounts of colorful pigments like carotenoids. The presence of these carotenoids in green beans is comparable to their presence in other carotenoid-rich vegetables like carrots and tomatoes.
Kategória | Zöldség |
Megosztás |
Kapcsolódótermékek
Csemegekukorica
A csemegekukoricának jelentős a tápértéke, kitűnő ízanyagai mellett sok energiát is szolgáltat és vasat, foszfort, karotint, és meszet is tartalmaz. Ízét a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge állapotában a legnagyobb.
Zöldhagyma
A zöldhagyma vagy újhagyma fiatal, halványított vöröshagyma. A már majdnem teljesen kifejlődött növény köré földet raknak, így a további növekedés folyamán a föld alatti rész fehér színűvé válik. Így magasabb élvezeti érték érhető el, mert a halványítással a nagyobb fehér rész elérése a cél.
Fokhagyma
A fokhagyma tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, fontos ásványi anyagokat, valamint több vitamint (A-, B-, C-, E-vitamin), amiknek köszönhetően erős antioxidáns hatást fejt ki. A komplex összetevőknek köszönhetően jelentős immunrendszer-erősítő hatást is megfigyeltek.
Paradicsom
A paradicsomot nyers fogyasztásra, konzerválásra, aszalásra egyaránt termesztik. Nagyon sok fajtája van és sokféleképpen használható fel. Ökológiai gazdálkodásban csak természetes talajon termeszthető és nem használható fel műtrágya.
Görögdinnye
A görögdinnyét főleg íze és cukortartalma miatt termesztik. Gyümölcshúsában sok a cukor. Ásványi anyagtartalma csekély; leginkább kálium, nátrium, kalcium, vas és foszfor van benne. Táplálkozási értéke könnyű emészthetőségében, a gyomor- és bélműködést serkentő és vízhajtó hatásában rejlik. Nyersrosttartalma segíti a vastagbél működését, javítja a közérzetet.
Csemegekukorica
A csemegekukoricának jelentős a tápértéke, kitűnő ízanyagai mellett sok energiát is szolgáltat és vasat, foszfort, karotint, és meszet is tartalmaz. Ízét a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge állapotában a legnagyobb.
Zöldhagyma
A zöldhagyma vagy újhagyma fiatal, halványított vöröshagyma. A már majdnem teljesen kifejlődött növény köré földet raknak, így a további növekedés folyamán a föld alatti rész fehér színűvé válik. Így magasabb élvezeti érték érhető el, mert a halványítással a nagyobb fehér rész elérése a cél.
Fokhagyma
A fokhagyma tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, fontos ásványi anyagokat, valamint több vitamint (A-, B-, C-, E-vitamin), amiknek köszönhetően erős antioxidáns hatást fejt ki. A komplex összetevőknek köszönhetően jelentős immunrendszer-erősítő hatást is megfigyeltek.
Paradicsom
A paradicsomot nyers fogyasztásra, konzerválásra, aszalásra egyaránt termesztik. Nagyon sok fajtája van és sokféleképpen használható fel. Ökológiai gazdálkodásban csak természetes talajon termeszthető és nem használható fel műtrágya.
Görögdinnye
A görögdinnyét főleg íze és cukortartalma miatt termesztik. Gyümölcshúsában sok a cukor. Ásványi anyagtartalma csekély; leginkább kálium, nátrium, kalcium, vas és foszfor van benne. Táplálkozási értéke könnyű emészthetőségében, a gyomor- és bélműködést serkentő és vízhajtó hatásában rejlik. Nyersrosttartalma segíti a vastagbél működését, javítja a közérzetet.
Csemegekukorica
A csemegekukoricának jelentős a tápértéke, kitűnő ízanyagai mellett sok energiát is szolgáltat és vasat, foszfort, karotint, és meszet is tartalmaz. Ízét a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge állapotában a legnagyobb.
Zöldhagyma
A zöldhagyma vagy újhagyma fiatal, halványított vöröshagyma. A már majdnem teljesen kifejlődött növény köré földet raknak, így a további növekedés folyamán a föld alatti rész fehér színűvé válik. Így magasabb élvezeti érték érhető el, mert a halványítással a nagyobb fehér rész elérése a cél.
Fokhagyma
A fokhagyma tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, fontos ásványi anyagokat, valamint több vitamint (A-, B-, C-, E-vitamin), amiknek köszönhetően erős antioxidáns hatást fejt ki. A komplex összetevőknek köszönhetően jelentős immunrendszer-erősítő hatást is megfigyeltek.