Termékkategóriák
- Búzaliszt (1)
- Fermentált biozöldség (5)
- Gyümölcs (1)
- Gyümölcslé (1)
- Zöldség (20)
Termékek
-
Kovászos uborka (Bio fermentált uborka) 800 Ft
-
Savanyú káposzta (Bio fermentált káposzta) 1 300 Ft
-
Fermentált (erjesztett) cékla 2 400 Ft
-
Fermentált (erjesztett) tarlórépa 2 400 Ft
-
Fermentált (erjesztett) sárgarépa 2 400 Ft
Vöröshagyma
A vöröshagyma ősrégi konyhai fűszer, amely a főtt és sült ételeink legkedveltebb ízesítője. Gyógyhatású szerként bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztésre, megfázásos tünetek, és köhögés enyhítésére, illetve vércukor csökkentésére is használják.
Kategória | Zöldség |
Megosztás |
Kapcsolódótermékek
Sárgarépa
A sárgarépa fontos zöldségnövény, jelentős vitaminforrás, régóta ismerjük és termesztjük. Gazdag antioxidánsokban és ásványi anyagokban. A népi gyógyászatban nőknél a kismedencei terület és méhkörnyéki véráramlás emelésére használják; további célokra mint szélhajtó (csökkenti a felfúvódást), emésztési problémák kezelésére, bélférgek ellen, székrekedés esetén és mandulagyulladáskor.
Csemegekukorica
A csemegekukoricának jelentős a tápértéke, kitűnő ízanyagai mellett sok energiát is szolgáltat és vasat, foszfort, karotint, és meszet is tartalmaz. Ízét a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge állapotában a legnagyobb.
Zöldbab
Green beans provide us with important amounts of colorful pigments like carotenoids. The presence of these carotenoids in green beans is comparable to their presence in other carotenoid-rich vegetables like carrots and tomatoes.
Tölteni való paprika
A csemegepaprika a magyar gasztronómia egyik alapvető zöldsége. Fogyasztjuk nyersen, főzve, speciális magyar ételek (pl. lecsó, töltött paprika) alapanyagaként, de feldolgozva (pl. savanyítva) önmagában vagy egyéb zöldségfélékkel (káposzta, hagyma stb.) vegyesen is. Nyersen csak 1–2 hétig tartható el.
Cukkini
A cukkini színe a sötétzöldtől a csíkozott szürkészöldig sokféle lehet. Rendszerint 20–25 cm-es korban, tehát egészen zsengén szedik, mert ilyenkor a legjobb az íze. Felhasználható főzeléknek, rántva, de levesnek és savanyítva is.